Echipa națională de fotbal feminin a început preliminariile campionatului european cu o înfrângere usturătoare

Embed:
Echipa națională de fotbal feminin a Republicii Moldova a început preliminariile campionatului european din anul 2021 cu o înfrângere usturătoare. În prima partidă a grupei D, "tricolorele" au fost învinse la Chişinău de reprezentativa Cehiei cu scorul de 0-7.

Echipa vizitatoare a preluat din start inițiativa, s-a instalat la conducerea jocului și a înscris 3 goluri încă în prima repriză. De 2 ori a punctat Katerina Svitkovași o dată Petra Bertoldova.

"Vă dați seama de faptul că adversarul a fost mai bine pregătit fizic. Noi vom continua să muncim și să progresăm. Nu vom obține nimic dacă rămânem la același nivel", a menţionat Eduard Blănuţă, selecționer Republica Moldova.

În repriza secundă, echipa Cehiei a mai înscris alte patru goluri prin Lucie Martinkova, Klara Țahinova, Andrea Stașkova și Lucie Vonkova.

"Avem foarte mult de muncă în continuare. Scorul de pe tabelă ne demonstrează acest lucru. Partidele cu asemenea adversare sunt foarte utile, pentru că echipa națională se dezvoltă. Noi învățăm multe lucruri și încercăm să fim mai bune", a precizat Natalia Munteanu, portar Republica Moldova.

"A fost un meci foarte greu. E o experiență bună pentru noi, avem mult de muncă. Urmează să ne pregătim pentru meciul următor cu Azerbaidjan", a declarat Cristina Cerescu, undaș Republica Moldova.

Echipa noastră va disputa următoarea partidă din cadrul turneului preliminar pe 10 noiembrie, cu reprezentativa Azerbaidjanului. Din grupa D mai fac parte echipele Spaniei și Poloniei.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu