Echipa națională de fotbal a Turciei a venit la Chişinău. Ce au declarat vedetele formaţiei, înaintea meciului cu Moldova

Echipa națională de fotbal a Turciei a venit la Chişinău cu multe vedete şi este cu gândul doar la victorie.

Hakan Cialhanoglu, mijlocaşul formaţiei AC Milan, Yunus Malli, de asemeni mijlocaş la Wolfsburg, în Bundesliga germană, şi Cenk Tosun, atacantul lui Everton, se numără printre fotbaliştii care ar putea intra în teren în această seară în partida cu "tricolorii" moldoveni din preliminariile Euro-2020.

Turcia vine după o victorie dificilă în faţa Andorrei cu scorul de 1-0.

Selecţionerul Şenol Güneş, care a pregătit echipa Turciei şi la Cupa Mondială din 2002, când "ienicerii" au cucerit medaliile de bronz, consideră că partida de pe stadionul Zimbru nu va fi pentru discipolii săi o "plimbare uşoară".

"Echipa Republicii Moldova joacă destul de defensiv, dar încearcă să joace şi cartea atacului. Andorra era concentrată mai mult pe apărare, aşa că scenariul jocului de la Chişinău nu va fi chiar acelaşi, cred", a menţionat Şenol Guneş, selecţioner Turcia 

"Ne evaluăm în mod realist forţele şi ne cunoaştem toţi adversarii, inclusiv naţionala Republicii Moldova. Îi respectăm pe toţi în mod egal. Suntem încrezuţi în forțele noastre şi credem că ne vom atinge obiectivul în acest meci, adică victoria", a precizat Mert Gunok, portar naţionala Turciei.

De-a lungul anilor, reprezentativa Republicii Moldova a jucat 3 meciuri cu Turcia la Chişinău. În două dintre ele, s-a înregistrat scorul egal de 1-1, în cea de-a treia partidă au câştigat turcii cu 3-0.

"Cred că nu e corect să apreciez şi să fac pronosticuri pentru acest meci, luând în cont partidele precedente, dar noi suntem pregătiţi de orice, și mai ales suntem pregătiţi de victorie", a declarat Şenol Guneş.

Din lotul Turciei lipseşte mijlocaşul Cengiz Ünder, care este accidentat. "Veteranul" Emre Belözoglu ar putea rata şi el partida, din cauza unor probleme cu spatele.

Potrivit Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, toate biletele la partida de astăzi au fost deja vândute. Meciul Republica Moldova - Turcia va fi televizat în direct de PRIME, cu începere de la ora 21:45.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu