Echipa națională de fotbal a Moldovei a ajuns în capitala Qatarului. Primele impresii

Embed:

Echipa națională de fotbal a Republicii Moldova a ajuns în capitala Qatarului, orașul Doha, după o călătorie care a durat peste 12 ore.

"Tricolorii" au avut o escală de aproximativ patru ore la Istanbul, iar jucătorii au "omorât" timpul cum au putut mai bine. Unii au navigat pe internet, în timp ce Maxim Mihaliov, Victor Golovatenco și Vadim Bolohan au jucat table.

"Un pic greu. Am așteptat mult în Istanbul, vreo 3 ore și ", a precizat mijlocaşul Alexandru Dedov. 

"Nu am reușit să ne dezmorțim, cum am ajuns la Istanbul, că am și început să ne pregătim pentru următorul zbor", a mărturisit Igor Andronic.

Ajunși în spațiul aerian al Qatarului, ”tricolorii” au avut parte de o priveliște extraordinară. Jocul de lumini de la sol i-a impresionat pe fotbaliști:

"Frumos. Aș vrea să o descopăr de la sol. Clădirile sunt iluminate frumos", a spus atacantul Radu Gânsari.  

"Zborul a fost destul de interesant. Așa patru ore și jumătate. Foarte repede. Un oraș extraordinar. Din avion se vede o priveliște minunată", a spus la rândul său mijlocaşul Maxim Antoniuc.  

Nu toți însă au avut norocul să vadă Doha de la înălțime. Ion Jardan i-a cedat locul său la geam selecționerului Igor Dobrovolski.

La înălțime însă au fost cazați jucătorii naționalei. Aceștia stau la un hotel de lux, ”zgârâie-nori” cu 40 de etaje, în care prețurile pentru o noapte încep de la 200 de euro.

Selecționata are programate două antrenamente înainte de primul meci din 2017. Amicalul dintre Qatar și Republica Moldova se va disputa pe 17 ianuarie, cu începere de la ora 17:00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu