Echipa naţională de fotbal a Belarusului, decisă să continue startul excelent luat în Liga Naţiunilor: În teren nu există prieteni

Embed:
Echipa naţională de fotbal a Belarusului este decisă să continue startul excelent luat în Liga Naţiunilor. După ce a învins pe San Marino cu 5-0, fotbaliştii belaruşi îşi doresc să se impună şi la Chişinău în faţa naţionalei Republicii Moldova.

Din acest motiv, selecţionerul Igor Kriuşenko a studiat minuţios formația noastră.

"În timpul pregătirii am vizionat câteva meciuri ale echipei moldave şi, în special, cel cu Luxemburgul. Nu ne-a surpsins atât de mult înfrângerea, cât diferenţa de scor. Este un grup de fotbalişti experimentaţi. De exemplu, Gaţcan care joacă în Rusia, Ioniţă care e un fotbalist creativ. Jucătorii de bandă sunt foarte rapizi. Mă refer aici la mijlocaşii şi fundaşii laterali", a declarat Igor Kriuşenko.

Belarușii au în lot şi un spion. Este vorba de Iuri Kendîş, mijlocaşul lui Sheriff Tiraspol. Acesta ar putea fi adversar de această dată cu coechipierii săi de la club, Veacelasav Posmac, Petru Racu şi Gheorghe Anton.

"În teren nu există prieteni. Da, eu cu ei lucrez împreună, dar acest lucru nu îmi dă niciun avantaj. Vom juca doar la victorie. Naţionala Republicii Moldova este o echipă bună. Noi respectăm orice adversar, dar, pentru toți, cel mai important e rezultatul. Vrem să ne calificăm", a precizat Iurii Kendîş, mijlocaş Belarus.

"Mi-a zis că Republica Moldvova este o ţară ospitalieră. Mi-a spus şi despre nivelul campionatului, despre Sheriff, care este multipla campioană a ţării. Dar informaţii deosebite pe care nu le ştie nimeni nu am primit", a spus  Igor Kriuşenko.

Naţionala Belarusului este considerată favorită la casele de pariuri în partida cu reprezentativa ţării noastre, dar şi statistica este de partea adversarului. În cele 7 meciuri directe, belaruşii au obţinut 3 victorii, iar "tricolorii" - 2. Alte 2 partide s-au terminat la egalitate

Meciul Moldova - Belarus va avea loc pe stadionul Zimbru din capitală în această seară cu începere de la ora 21:45 și va putea fi urmărit în direct la Prime TV.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu