Echipa naţională de baschet feminin a Republicii Moldova de până la 16 ani va participa la Campionatul European, Divizia C

Embed:

Echipa naţională de baschet feminin a Republicii Moldova de până la 16 ani va participa la Campionatul European, Divizia C. Competiţia se va desfăşura la Futsal Arena FMF din comuna Ciorescu în perioada 16 - 21 iulie. "Tricoloarele" fac parte din grupa A alături de Georgia şi Gibraltar. În prima zi a turneului, Moldova va întâlni Georgia.

"Anul trecut Georgia ne-a învins la doar un punct. Consider că de această dată suntem în stare să câştigăm. Vom depune efort."

În grupa B au fost repartizate Scoţia, Malta, Ţara Galilor şi Cipru. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în semifinale.

"Campionatul European se desfăşoară acasă, de aceea vrem să-i bucurăm pe suporteri. Avem obiective majore, însă scopul primordial este să ne calificăm în semifinale."

"Pentru mine este cel mai important eveniment din viaţă, deoarece voi participa în premieră la Campionatul European. Voi da tot ce pot pentru victorie."

La naţională a fost convocată Daniela Panu, care este legitimată la clubul italian Stella Azzura.

"Sunt foarte fericită că joc pentru naţionala mea. Sper că facem cel mai bine, să câştigăm, să luăm medalii."

În următoarea divizie valorică va promova o singură echipă.

Lasă un comentariu