Echipa lui LeBron James a avut parte de una dintre cele mai mari umilinţe. Cine i-a făcut zilele amare

Embed:

LeBron James, superstarul lui Cleveland Cavaliers, a marcat doar 11 puncte în partida cu Portland Trail Blazers, iar echipa sa a fost zdrobită cu 82-101.

Vedeta gazdelor, LeBron James, a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din carieră. Pentru a 16-a oară, baschetbalistul nu a reuşit să marcheze mai mult de 11 puncte într-un meci.

Damian Lillard a fost jucătorul meciului, reuşind 27 de puncte şi 6 recuperări pentru echipa învingătoare. Portland ocupă locul 4 în Vest, în timp ce Cleveland e abia pe locul 10 în Est.

Los Angeles Lakers are cel mai slab start de sezon din ultimi 57 de ani. Formaţia din California a suferit a cincea înfrângere consecutivă şi a treia pe teren propriu, după ce a pierdut cu 106-112 meciul cu Phoenix Suns.

Vedeta lui Lakers, Kobe Bryant, a reuşit 39 de puncte şi 9 recuperări, însă nu a fost de ajuns pentru a-şi salva echipa de la înfrângere.

Oklahoma City Thunder a ajuns la a patra înfrângere din cinci meciuri, fără Westbrook şi Durant, care sunt accidentaţi, şi e pe penultimul loc în Conferinţa de Vest. Thunder a pierdut în ultima partidă în faţa formaţiei Toronto Raptors cu scorul de 88-100.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu