Echipa lui Alexandru Epureanu, Anji Mahacikala a retrogradat în a doua ligă valorică a campionatului Rusiei

Embed:

Anji Mahacikala, cu Alexandru Epureanu căpitan, a retrogradat în a doua ligă valorică a campionatului Rusiei. Soarta formaţiei din Daghestan a fost decisă în penultima etapă, în care Anji a pierdut în deplasare cu FC Krasnodar, scor 0-1.

Anji Mahacikala avea nevoie doar de victorii în ultimele două etape pentru a se salva de la retrogradare, însă a ratat acest obiectiv în penultima etapă, în care a fost învinsă în deplasare de FC Krasnodar, scor 0-1.

Internaţionalul moldovean Alexandru Epureanu a fost integralist şi a purtat banderola de căpitan în acest meci, însă nu a putut să-şi ajute echipa. Anji a încasat singurul gol al meciului în minutul 6, când internaţionalul suedez Andreas Granqvist a finalizat cu capul o centrare din corner.

"În cariera oricărui fotbalist este un lucru neplăcut. Doar emoţii negative. Mai ales că totul era în mâinele noastre", spune fotbalistul moldovean.

"Aş vrea să joc în continuare în Premier Liga rusă. Eu cred că nimeni nu-şi doreşte să joace în Prima Ligă", a mai adăugat el.

Anji a retrogradat în a doua ligă valorică a Rusiei după cinci ani petrecuţi în Premier League şi la un an după ce a câştigat medaliile de bronz ale campionatului. În acelaşi timp, datorită victoriei din acest meci, FC Krasnodar a urcat pe locul patru în Rusia şi se află la un pas de o calificare istorică în cupele europene.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu