Echipa Fundației lui Vlad Plahotniuc Edelweiss le urează "Bun venit pe lume!" și bebelușilor născuți la maternitatea din Călărași

Embed:
Echipa Fundației lui Vlad Plahotniuc Edelweiss le urează „Bun venit pe lume!” și bebelușilor născuți la maternitatea din Călărași. Campania „O nouă viață” a fost lansată în oraş acum trei săptămâni. Proaspetele mămici sunt încântate de cutia-cadou cu produse necesare pentru îngrijirea nou-născuților.

Mămicile spun că au fost nerăbdătoare să testeze produsele.

"Sunt utile ca pentru fiecare mămică care aduce un copil pe lume. Este bine şi este frumos că se gândeşte cineva la copii noştri şi ne dorim să se gândească nu doar acum, dar şi când o să fie mari, ca să avem viitor în ţara noastră."

"Mi-a plăcut tot ce este în cutie, Totul este necesar, mai ales pentru prima perioadă din viaţa copilului"

"Sunt foarte utile, mai ales când vin partea cuiva care chiar se gândeşte la noi şi la viitorul ţării "

" Mulţumim Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc pentru cadoul primit , este un început pentru băieţel şi pentru noi un ajutor"

"Noi vă mulţumim că ne-aţi făcut un mic cadou. Vă mulţumim frumos"

Campania Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc Edelweiss, O nouă viață a fost lansată în maternitatea din Călăraşi în data de 21 martie.

"Mesajul nostru pentru toţi este un "bun venit" pe lume. Noi le urăm să aibă parte, mamelor lor de copii sănătoşi, de momente frumoase şi noi suntem alături de ei din tot sufletul", a spus directorul executiv al Fundaţiei Edelweiss, Lidia Cucoş. 

"Ne bucurăm că micuţii noştri au posibilitatea să aibă, gravidele se duceau şi năşteau Centrul mamei şi Copilului sperăm că mamele o să vină să nască în Călăraşi", a spus directoarea Spitalului raional Călăraşi, Silvia Bobescu.  a spus preşedintele raionului Călăraşi, Sergiu Artene.


Autoritățile locale salută extinderea campaniei și spun că „O nouă viață” reprezintă un imbold pentru tinerii care au decis să-și construiască un viitor acasă.

"Mulţumesc Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc pentru această intervenţie frumoasă făcută la Călăraşi Consider că această măsură este una binevenităo încurajare bună pentru familiile tinere", a spus preşedintele raionului Călăraşi, Sergiu Artene.

Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss a lansat campania „O nouă viață” acum doi ani, la maternitatea Institului Mamei și Copilului din Chișinău. În prezent, aceasta se desfășoară în 24 de maternități din țară.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu