Echipa favorită a preşedintelui FMF, Pavel Cebanu, în finala Ligii Campionilor

Embed:

Juventus Torino va câştiga Liga Campionilor! De această părere este preşedintele FMF, Pavel Cebanu, asta chiar dacă el va susține Barcelona în finala de sâmbătă.

Înainte de marea finală a Ligii Campionilor, dintre Juventus şi Barcelona, preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de fotbal, Pavel Cebanu, a anunţat care este favorita lui în finală. El va susţine echipa catalană în partida de la Berlin.

"Am o simpatie faţă de Barcelona. Totul se decide într-un singur meci. Cine a putut să creadă că Juventus va trece de Real. Italienii când vor, joacă bine, asta chiar dacă acolo sunt mulţi argentinieni. Juventus poate să demonstreze că într-un meci totul se poate întâmpla", a spus preşedintele federaţiei de fotbal din Moldova, Pavel Cebanu. 

Şeful fotbalului moldovenesc crede că totuşi Juventus, echipa mai slab cotată în finală, ar putea da lovitura.

"Toţi socot favorit pe Barcelona, dar într-un meci poate să se întâmple orice. Eu nu ştiu de ce cred aşa că Juventus va câştiga această finală", a mai spus Ciobanu. 

Finala Ligii Campionilor este programată pentru sâmbătă, pe Olimpiastadion din Berlin. Cele două formaţii se vor întâlni pentru prima dată în finala celei mai importante competiţii inter-cluburi din Europa.

Cel mai important meci al sezonului în Europa va fi arbitrat de turcul Cuneyt Çakir.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu