Echipa de fotbal american San Francisco Forty Niners va juca în Super Bowl

Embed:
Echipa de fotbal american San Francisco Forty Niners a cucerit titlul în National Football Conference şi va juca în Super Bowl. Trupa lui Kyle Shanahan i-a învins pe Green Bay Packers cu scorul de 37-20 și va juca în finală cu Kansas City Chiefs, care, cu 24 de ore mai devreme, a cucerit titlul în American Football Conference.

Raheem Mostert a fost eroul meciului disputat pe Levi's Stadium din San Francisco. Starul lui ”Forty Niners” a reuşit nu mai puțin de 4 touchdown-uri.

După meci, San Francisco Forty Niners au dezlănţuit bucuria pe teren, iar apoi au primit trofeul pentru campionii Conferinţei.

"A fost un meci grozav! Ştiu cât de fericiţi sunt jucătorii mei, cât de mult şi-au dorit asta. Sunt foarte mândru de jocul lor, de felul cum au luptat", a zis Kyle Shanahan, antrenor San Francisco 49'ers. 

În cea de-a 54 ediţie a Super Bowl-ului, San Francisco Forty Niners se vor confrunta cu Kansas City Chiefs. Meciul este programat pentru data de 2 februarie, și se va disputa pe stadionul Hard Rock din oraşul Miami, statul Florida.

Forty Niners au cucerit Super Bowl-ul până acum de 5 ori între 1982 și 1995, iar Chiefs au triumfat o singură dată - în 1970.
loading...

Lasă un comentariu