Echipa Dallas Mavericks a sărbătorit împreună cu fanii, primul titlu de campioană a NBA

Embed:

Echipa Dallas Mavericks a sărbătorit primul titlu de campioană a NBA pe străzi împreună cu suporterii. Sute de mii de fani şi simpli locuitori au invadat străzile din capitala Texasului pentru a urmări parada campionilor.

Aclamaţi de sute mii de fani şi locuitori ai oraşului Dallas, jucătorii echipei Mavericks au sărbătorit cucerirea primului titlu de campioană din NBA pe străzi.

Aproximativ 250 de mii de oameni s-au aflat pe traseul pe care l-au parcurs jucătorii din centrul oraşului pînă la sala de baschet. Pentru a nu rata marea sărbătoare, fanii şi-au ocupat locurile pe traseu cu câteva ore înainte de începutul paradei.

Cel mai aplaudat a fost vedeta echipei, Dirk Nowitzki. Fanii, cu chipurile şi părul vopsit în culorile alb - albastru i-au urat "La mulţi ani" baschetbalistului german, care va împlini duminică 33 de ani.

Parada l-a costat pe proprietarul echipei, Mark Cuban, aproape un milion şi jumătate de dolari. Formaţia Dallas Mavericks a câştigat primul titlu de campioană a ligii profesioniste nord-americane de baschet din istoria sa, după ce a învins, cu scorul general de 4-2, echipa Miami Heat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu