Echinocțiu de primăvară 2019. Cum te influențează energia primăverii

Echinocțiul de primăvară va avea loc între 20 și 21 martie. Soarele se va muta în Berbec și în timp ce traversează constelația ne vom bucura de o perioadă în care ziua și noaptea vor avea același număr de ore. De altfel, echinocțiu înseamnă „noapte egală”, noaptea și ziua împărțindu-și în mod egal cele 24 de ore. Lumina este în creștere. Ceea ce a și dus la asocierea echinocțiului de primăvară cu Paștele.

Berbecul este primul semn al ciclului zodiacal, iar intrarea soarelui în Berbec reprezintă începutul unui nou ciclu. În plus, echinocțiul reprezintă primăvara în Emisfera Nordică și începutul toamnei în Emisfera Sudică.

Schimbarea anotimpurilor are o semnificație specială.

Primăvara este perioada în care florile încep să-și deschidă petalele. Am depășit iarna, acum este timpul pentru dezvoltare și noi începuturi. Energia primăverii înseamnă trecerea de la Șinele Interior la Manifestarea externă. Înseamnă rejuvenare și naștere – un nou start în viețile noastre.

Toamna, pe de altă parte, este sezonul morții. Ne îndreptăm spre iarnă și ni se amintește de inevitabilitatea morții. Însă cea mai interesantă componentă a acestui ciclu este amintirea primăverii – că renașterea va avea loc în curând.

Este important ca unele lucruri să moară astfel încât să poată fi înlocuite și mai apoi să poată renasca cu un scop mai înalt. Toamna ne încurajează să ne îndreptăm atenția spre șinele interior.

Să privim în interior și să ne gândim la viețile noastre, ne analizăm gândurile și încercam să ne eliberăm de ele. Este timpul să ne facem ordine în gânduri și să facem loc pentru noul pe care ni-l aduce primăvara.

Echinocțiu de primăvară 2019 – SuperLună în Balanță

Echinocțiile sunt speciale pentru că au energii vibraționale diferite, bazate pe mișcarea în univers. În 2019, echinocțiul are loc aproape de SuperLună în Balanță.

Vom avea la dispoziție această înțelepciune pentru întregul an.

Chiron este un vindecător și ne va demonstra că rănile nu trebuie să fie simbolul slăbiciunii. Ba chiar poți deveni puncte forțe dacă ne permitem asta.

Cu ajutorul lui Chiron, ne putem dezvolta abilitatea de a folosi rănile ca instrumente de dezvoltare a înțelepciunii și, totodată, să ne vindecăm prin intermediul lor. Așadar, în acest an, ne îndreptăm atenția către rănile noastre și vom încerca să ne vindecăm.

Nu vom încerca să „reparăm nimic”, mai degrabă să integram rănile în noi, definindu-ne cine suntem cu adevărat. Echilibrul SuperLunii în Balanța ne ajută să ne cunoaștem pe noi înșine ca întreg și să ne găsim echilibrul necesar pentru a fi un întreg.

Anul astrologic ne oferă energia de a lucra în acest sens.

Am fost învinși de rănile noastre interioare, însă acum Vindecătorul ne ajută să ne găsim forța în răni.

Echilibrul este cheia – așa că nu te lăsa dominat de nimic. Uneori, viața poate fi dificilă și poate încerca să te domine, însă asta se poate întâmpla doar dacă îi permiți. Încărcă-te cu energia Super Lunii din Balanță și permite-i armoniei să facă parte din tine. Nu doar că este prima zi a egalității de ore dintre zi și noapte, ci și timpul perfect pentru a echilibra ciclurile energetice care ne guvernează pe toți. Și, precum alte evenimente astrologice și spirituale asemănătoare și acesta se aliniază perfect în timpul celest.

Este momentul în care avem abilitatea de a echilibra perfect componentele energiile masculine și feminine din noi. Și pentru a alimenta această turnură de evenimente spirituale și totodată armonioase pe 21 martie va fi o Superlună în Balanță. Și ce planetă ar putea influența mai bine echinocțiul dacă nu Balanța un semn al echilibrului, armoniei, dreptății și acțiunii bine gândite?

Nu doar că vom primi energia Balanței, ci vom vedea și Mercur care va staționa în 22 martie în mișcarea retrogradă, lucru ce ne va ajuta să ne eliberăm de haosul constant cauzat de mișcarea retrogradă. În ultimele două săptămâni ne-am forțat fie să ne reducem la tăcere vocea interioară, în timp ce ne chinuiam să găsim o modalitate să le comunicăm celorlalți sentimentele noastre.

Această combinație de energie în creștere împreună cu forța echilibrată a Universului, este perfectă pentru a ne reanaliza prioritățile, ambițiile și obiectivele. Folosește această energie în creștere pentru a construi o fundație sănătoasă pe care să ne dezvoltăm o viață prosperă, scrie b1.ro

Lasă un comentariu