"Eagles Fighting Championship". Vasile Botnaru va lupta cu un "canibal"

Embed:

Zile numărate până la cea de-a șasea ediție a turneului "Eagles Fighting Championship" de la Chişinău. Luptătorii fac ultimele retușuri în procesul de pregătire pentru bătăliile din cuşcă.

Cireaşa de pe tort a evenimentului va fi o partidă între echipele Republicii Moldova şi Federației Ruse, ce se va ține în 6 categorii de greutate.

Într-una din cele 6 confruntăți tete-a-tete între reprezentanții celor două ţări, moldoveanul Vasile Botnaru se bate cu rusul Dmitri Arîşev, care este supranumit și "canibalul".

Rusul are în palmares 12 lupte în cuşcă. El a obţinut 6 victorii şi a suferit tot atâtea înfrângeri. Botnaru are doar lupte 8 disputate, în care a obținut tot 6 victorii și a suferit două înfrângeri. Cei doi se vor bate în categoria de greutate de până la 81 de kilograme.

"Echipa Moldovei, la fel, este puternică. Toţi sportivii aşteaptă cu nerăbdare să câştige confruntarea dintre Moldova şi Rusia. Pentru mine e important să obţin victoria pentru echipa mea. O să fac tot posibilul să aduc un punct pentru Moldova", a spsus luptătorul de MMA.

Înaintea confruntării moldo-ruse vor avea loc alte şase lupte, printre care o dispută feminină în MMA, dar şi una între veterani.

Ediția a șasea a "Eagles Fighting Championship" se va desfăşura în ziua de 24 iunie cu începere de la ora 18:00.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu