Eagles Fighting Championship: Luptătorul MMA Mihai Sârbu îşi va apăra centura de campion în faţa lui Bogdan Barbu

Embed:

Totul este gata pentru cea de-a noua ediţie a turneului de lupte în cuşcă "Eagles Fighting Championship", programat pentru 26 mai la Chişinău! Sportivii au efectuat controlul medical şi cântarul oficial.

Originar din satul Mereni, raionul Anenii Noi, Mihai Sârbu va încerca să-şi apere centura de campion în categoria de greutate de până la 61 de kilograme în faţa lui Bogdan Barbu din România.

"Eu sunt campion şi voi rămâne! Am muncit pentru asta. Familia mea aşteaptă să apăr centura, clubul meu, ţara mea şi aşa mai departe", a menţionat Mihai Sârbu.

"Orice campion poate fi bătut. Ne-am pregătit bine, ne-am antrenat pentru acest duel şi toţi credem în noi", a precizat Bogdan Barbu.

În aceeaşi categorie de greutate se va disputa o altă confruntare multaşteptată. Denis Palancica şi Gheorghe Lupu vor lupta pentru a deveni următorul "challenger".

"Şanse pot să-i dau, numai nu în octagon! Eu am încredere şi o să înving", a spus Gheorghe Lupu, luptăror MMA.

"Pur şi simplu, sunt nişte cuvinte goale! Sunt foarte încrezut în mine şi vom vedea mâine. Fiecare pentru cuvintele lui o să răspundă în cuşcă", a precizat Denis Palancica, luptător MMA.

Pe lângă confruntările dintre bărbaţi, în octagon se va disputa și o confruntare feminină. Protagoniste vor fi Donna Cheli din Republica Moldova și Elena Andruşcenko din Ucraina. La prezentarea oficială, cele două s-au cam contrat, iar apoi moldoveanca i-a oferit ucrainencei un buchet de flori.

"Cu asemenea gest am vrut să sugerez că locul ei nu prea este în cuşcă. Asta, deoarece sunt aproape câştigătoare şi trebuie doar să confirm și să obţin victoria", a declarat Donna Cheli.

În cadrul turneului sunt programate 14 dueluri.

"Cred că va fi o seară la acelaşi nivel cu finala Champions League de la Kiev. Vă promitem o noapte excepţională cu nişte lupte... de foc toate", a precizat Dorin Damir, preşedintele Asociaţiei FEA.

Competiţia este organizată de Asociaţia FEA şi va avea loc la Sala Polivalentă din Capitală.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu