Ea este cea mai sexy actriţă în viaţă FOTO

Britanicul Tom Hiddleston l-a devansat pe starul seriei "Amurg", Robert Pattinson, în topul celor mai sexy actori în viaţă, iar actriţa Jennifer Lawrence, din "Jocurile foamei" şi "Silver Linings Playbook", pentru care a primit un Glob de Aur, este desemnată cea mai sexy actriţă în viaţă, scrie gândul.info.

Un sondaj realizat de revista Total Film şi citat de Daily Mail îl poziţionează pe britanicul Hiddleston, în vârstă de 31 de ani, în fruntea celor mai sexy actori în viaţă, într-un top care, în 2012, la desemnat câştigător pe starul din seria cu mare succes la public "Amurg", Robert Pattinson

"Sora mea obişnuia să îmi spună că părul meu arată ca o perie. Probabil că a avut dreptate. Unul dintre defectele pe care îl avem cu toţii este acela că avem mereu impresia că oricine altcineva arată mai bine, oricine altcineva este mai sexy cu excepţia noastră. Şi în cazul meu este la fel", a mai spus actorul.

La sondajul anual realizat de revista Total Film au răspuns peste 25.000 de persoane. Astfel, Pattinson, care anul trecut a fost desemnat câştigător, a căzut pe poziţia secundă, în timp ce partenera sa din saga "Amurg", Kristen Stewart, cu care acesta a fost implicat într-o relaţie, a fost plasată a treia în topul celor mai sexy actriţe în viaţă.

O alegere intersantă a celor care au răspuns sondajului a fost actorul Alan Rickman - cunoscut pentru rolul Severus Snape din seria "Harry Potter" - care a fost plasat pe poziţia a şaptea în top, devansându-i pe Brad Pitt şi George Clooney, care, de-a lungul timpului, au deţinut prima poziţie în topuri ale ale celor mai sexy actori şi care acum se află mai jos de locul 10.

Clasamentul publicat astăzi îl prezintă pe ultima poziţie, a cincisprezecea, pe starul din "James Bond", Daniel Craig.

Astfel, potrivit Total Film, Top 10 al celor mai sexy actori în viaţă se prezintă astfel: Tom Hiddleston (1), Robert Pattinson (2), Ryan Gosling (3), Benedict Cumberbatch (4), Richard Armitage (5), Tom Hardy (6), Alan Rickman (7), Michael Fassbender (8), Robert Downey Jr (9) şi Chris Hemsworth (10).

De cealaltă parte, Top 10 al celor mai sexy actriţe în viaţă, conform alegerii cititorilor Total Film este: Jennifer Lawrence (1), Scarlett Johansson (2), Kristen Stewart (3), Emma Stone (4), Mila Kunis (5), Emma Watson (6), Anne Hathaway (7), Zooey Deschanel (8), Natalie Portman (9) şi Charlize Theron (10).

"Miile de cititori care au votat au demonstrat că ideea de sexy nu se încadrează în stereotipuri, deşi nu putem să negăm că noul top este o veste bună pentru britanici, judecând după numărul celor care s-au clasat pe primele 10 poziţii", a spus Jane Crowther, editor al publicaţiei Total Film.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu