"Ea e o drogată, el un dictator!" Al Bano şi Romina Power, de la povestea de dragoste la povestea de coșmar

Au format unul dintre cele mai frumoase cupluri atât pe scenă, cât şi în afara ei. Al Bano şi Romina Power s-au cunoscut în 1965, la Sanremo, s-au logodit în 1970 şi s-au despărţit în 1999, scrie evz.ro.

La început nu au dezvăluit motivul concret al despărțirii, dar odată cu trecerea anilor fostul "cuplu de aur" al Italiei a început să se întreacă în a declara presei lucruri urâte unul despre celălalt.

Rufe murdare în public

"Drogurile mi-au distrus căsnicia. Fiica noastra, Ylenia, a învățat-o pe Romina să fumeze marijuana. Se drogau amândouă, împreună. Erau mereu în preajma unor persoane care consumau marijuana. Nu am vrut să fiu soțul unei femei a cărei viață e implicată în astfel de lucruri", continuă să declare de câte ori are ocazia Al Bano. "E o drogată! Nu o mai recunosc, vrea tot mai mulți bani! Pentru Romina, fericirea nu mai este decât un pahar de vin cu un sandviş…", mai declară cântăreţul.

Nici Romina nu se lasă mai prejos: "Când l-am cunoscut, era atât de diferit de ceilalţi bărbaţi şi mi-a atras atenţia imediat. Mi-a trimis sute de trandafiri roşii, a compus cântece pentru mine. Lucrurile s-au schimbat după căsătorie. Dacă îl contraziceam, se înfuria, începea să urle. Era un dictator. Odată chiar mi-a dat un şut". Presa italiană subliniază că cei doi nu se suportă nici măcar când sunt invitați în același studio de televiziune (întotdeauna vor să vină separate) și că este uimitor cum au ajuns cei doi să își spele din ce în ce mai mult rufele murdare în public. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu