E OFICIAL. Cristiano Ronaldo a semnat cu Juventus Torino

Embed:

Bombă pe piața de transferurilor din fotbal! Superstarul portughez Criștianu Ronaldu a fost achiziționat de către Juventus Torino. Anunțul a fost confirmat oficial de fostul său club, Real Madrid. Potrivit presei, pentru această tranzacție clubul italian a scos din conturi nu mai puțin de 105 milioane de euro.

Atacantul lusitan a părăsit Realul după 9 ani petrecuți în capitala Spaniei. În această perioadă jucătorul acum în vârstă de 33 de ani a devenit unul dintre cei mai emblematici fotbaliști ai clubului regal. El este cel mai bun marcator din istoria "galacticilor" cu 451 de goluri înscrise în 438 de meciuri disputate.

Cu Real Madrid "lisitanul" a cucerit 16 trofee, inclusiv 4 Cupe ale Campionilor, trei dintre ele la rând. În plan individual Criștianu Ronaldu și-a adjudecat două "Baloane de Aur" şi trei "Ghete de Aur".

La plecarea sa de la Real, Criștianu Ronaldu a lăsat un mesaj emoționant: "Au fost 9 ani magnifici. A fost o perioadă încântătoare, plină de realizări, dar și de multă muncă pentru că la Real Madrid cerințele sunt foarte mari. Știu însă că nu voi uita niciodată modul în care m-am simțit aici, a fost ceva unic", a scris fotbalistul portughez.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu