"E o tragedie, nu o excursie": Un ministru italian, CRITICAT DUR după ce a postat un selfie cu zâmbetul până la urechi de la zonele afectate de inundaţii

Vremea rea a făcut ravagii în Italia. Numărul victimelor a crescut, în ultimele zile, la 29 de persoane. Inundațiile au distrus case, drumuri și alte bunuri, a anunțat 20minutos.es.

În mijlocul acestui haos provocat de stihiile naturii, Ministrul de Interne din Italia, Matteo Salvini, a găsit de cuviință să posteze un selfie zâmbind cu gura până la urechi.

Imediat, lumea a reacționat vehement la adresa acestuia. Postarea de pe rețelele de socializare a primit multe comentarii, fiind acuzat de lipsă de respect pentru cei ce au murit și de compasiune pentru familiile decedaților.

"Știți ceva? Nu-mi pasă"

"E o tragie, nu o excursie", i-au transmis oamenii politicianului de dreapta. Mai târziu, Salvini a postat pe Twitter o nouă poză, în care apare lângă un elicopter de intervenție, însoțită de un mesaj.

"Dacă m-am dus, m-au criticat pentru că m-am dus. Dacă nu mă duceam, mă criticau pentru că nu m-am dus. Am zâmbit, n-a fost bine. Știți ceva, dragi critici, atotștiutori și jurnaliști de extrema-stângă? Nu-mi pasă. Eu mă gândesc la italieni și muncesc", a scris Salvini.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu