E luni și e sinteza CNA! Sute de mii de lei CONFISCATE şi zeci de persoane PLASATE ÎN AREST

Săptămâna trecută, Centru Național Anticorupție a plasat în izolatorul instituției 5 persoane, alte 116 au fost transportate în penitenciar, iar 18 au fost puse în arest la domiciliu. La cancelarie au fost înregistrate 1227 materiale, iar la linia naţională anticorupţie au pervenit 69 de apeluri, dintre care doar 5 sunt de competenţa CNA.

Totodată, ARBI a aplicat sechestru pe bunuri în valoare de peste 531 000 de lei şi a desfăşurat investigaţii paralele în baza a 66 de delegaţii în privinţa a 277 de subiecţi.

De asemenea, ARBI a formulat 43  de avize consultative privind valorificarea bunurilor pe care urmează a fi pus sechestru şi a efectuat 62 de analize financiare.

Mai mult, Direcţia analitică a efectuat 6 operaţionale în privinţa a 23 persoane, inclusiv funcţionari publici. Şi au fost expediate autorilor 22 de rapoarte de expertiză anticorupţie, iar 43 de proiecte se află în proces de expertizare.

331 cetăţeni au fost primiţi în audienţa ofiţerilor CNA, iar 5 persoane se află în izolatorul CNA, 16 - în penitenciare şi 18 sunt plasate în arest la domiciliu

Totodată, la Linia naţională anticorupţie au fost recepţionate 69 de apeluri dintre care 5 sunt de competenţa CNA

Timp de o săptămână, CNA a eliberat 144 de caziere de integritate pentru persoanele care urmează să fie angajate în sectorul public.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu