E CUMPLIT ce se întâmplă pe drumurile din ţară! Nouă accidente, trei morţi şi 11 răniţi, în doar 24 de ore. DETALII DE GROAZĂ

Embed:

Nouă accidente, soldate cu trei persoane decedate şi 11 răniţi, s-au produs pe drumurile din ţară, în ultimele 24 de ore.

Unul dintre accidentele fatale a avut loc la ora 06:00 dimineaţa, în apropiere de localitatea Pănășești, raionul Străşeni. La volanul maşinii se afla un tânăr de 19 ani, care, din cauza vizibilităţii reduse, dar şi a traseului neiluminat, a tamponat un pieton, în vârstă de 69 de ani. 

Citeşte şi: ACCIDENT FATAL în raionul Străşeni. Un bărbat a fost lovit de o maşină. Cine era la volan (VIDEO)

O altă nenorocire a avut loc pe traseul Ceadîr Lunga - Tvardiţa. Conducătorul auto a pierdut controlul volanului, a derapat de pe traseu, şi s-a izbit violent într-un copac de pe marginea drumului. În urma ciocnirii, un adolescent de 18 ani, s-a stins din viață la faţa locului, iar şoferul vehiculului a ajuns la spital cu câteva răni.

Neatenţia a făcut victime şi la Edineţ, în orașul Cupcini. Ieri, în jurul orei 20:30, un motociclist în vârstă de 23 de ani a decedat după ce s-a lovit într-un pilon. Pasagerul său de 20 de ani a ajuns la spital cu o plagă la cap.

"Ajungând la o intersecție din orășel a pierdut controlul asupra volanului, în rezultat derapând de pe carosabil s-a tamponat într-un obstacol. A fost direcționat într-un alt pilon din metal, unde este fixată țeava de gaz", a precizat Svetlana Talpă, ofiţer de presă al IP Edineţ.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanţele producerii tragediei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu