E CEL MAI GHINIONIST VÂNZĂTOR! Cum a fost tras pe sfoară un tânăr care a vrut să-şi vândă motocicleta

Se caută un hoţ de motociclete! Este anunţul disperat plasat pe internet de un tânăr din satul Jora de Mijloc din raionul Orhei. Acesta a vrut să-şi vândă motocicletă, cu aproape 40.000 de lei, dar a rămas şi fără bani, şi fără vehicul, după ce a fost tras pe sfoară de un pretins cumpărător.

Alexandru Teleuţă, în vârstă de 27 de ani, spune că avea nevoie de bani şi a decis să-şi vândă motocicleta. El a plasat un anunţ pe internet, iar, în scurt timp, a fost sunat de un tânăr. Câteva zile mai târziu, pretinsul cumpărător a venit la el acasă ca să vadă vehiculul.

"Am văzut că a venit singur şi cu casca în mână şi m-am gândit că vrea băiatul să cumpere motocicleta. I-am arătat. Tot frumos şi ne-am urcat ambii. Eu la volan şi ne-am dus "pe trasă", unde am mers. I-a plăcut şi a spus: "Dă să merg singur. Să văd cum merge", a spus victima.

Astfel, vânzătorul a rămas în mijlocul drumului fără bani şi fără motocicletă.

"Am stat aici vreo 20 de minute până ce am găsit o maşină şi m-am dus din urma lui înspre Orhei. Şi am fost până la Orhei, şi nu am dat de nicio urmă. Şi am venit acasă, şi am luat telefonul în mână şi l-am sunat, şi era deodată telefonul deconectat", a spus victima.

Ulterior, păgubitul a plasat un alt anunţ pe internet. De data aceasta, el îl roagă insistent pe escroc să-i întoarcă motocicleta.

"Pe cauza dată a fost pornită o anchetă pentru escrocherie. Suspectul a adus victimei o pagubă de 40.000 de lei", a afirmat ofiţerul de presă al IP Orhei, Diana Maxim.

Dacă va fi prins, hoţul riscă până la trei ani de puşcărie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu