Dwayne Wade a plecat în China, pentru a promova adidaşi. IATĂ câte milioane a câştigat

Embed:

Sponsorizarea nu aduce doar bani, dar şi chin! Dwayne Wade a fost nevoit să parcurgă mii de kilometri ca să-şi îndeplinească datoria faţă de sponsor. Vedeta NBA s-a întâlnit cu fanii chinezi, pentru a promova un brand de încălţăminte produs în China.

Dwayne Wade de la Miami Heat a plecat în China pentru a promova adidaşi. Baschetbalistul american a semnat un contract de sponsorizare cu producătorul de încălţăminte sportivă Li Ning şi a fost obligat să promoveze brandul acolo unde i-a cerut sponsorul.

"Am luat decizia să ne promovăm doar pe piaţa chineză, iar Wade a acceptat să ne reprezinte. De aceea, sportivul a venit până aici pentru o întâlnire cu fanii. Dar, în scurt timp, noi vom trece şi pe piaţa internaţională", a comunicat Jin-Goon Kim, reprezentant Li Ning.

Aceste incomodităţi au fost, însă, recompensate din plin. Wade, care în ultimii ani a reprezentat oficial Nike, a trecut la Li Ning pentru 100 de milioane de dolari, iar colaborarea a fost semnată pentru o perioadă de zece ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu