Durleştiul se îneacă în glod, după fiecare ploaie. Unii oameni nu pot ieşi nici măcar din curte

Embed:

După fiecare ploaie, mai multe străzi din oraşul Durleşti se îneacă în noroi. Întrucât drumurile nu sunt asfaltate, oamenii nu se descurcă fără galoşi. Situaţia este mai gravă pe strada Ion Creangă, unde au început lucrări de reabilitare a reţelelor de canalizare. Muncitorii au săpat şanţuri, iar de trei zile, de când a început să plouă, aceştia au lăsat baltă şi lucrul, şi tehnica. Aşa că, din cauza săpăturilor, unii oameni nu pot ieşi nici măcar din curte.

"Canalizare fac. Ei lucrează de vreo zece zile. Dar eu nici nu ies din casă. Nu ştiu nici după pâine cu o să ma duc".

Nici strada Dimitrie Cantemir nu arată mai bine. 

"Când au pus trasa pentru apă aici în genere îi dezastru. Au mai ajutat băieţii, au târât pământ. Dar înainte chiar era râpă aici".

"Suntem a nimănui de ani de zile, lumina nu arde, drumul precum îl vedeţi, îi straşnic. Lumea şi maşinile se urcă pe garduri ca să meargă.  Aşteptăm ani de zile de când nu este făcut pe porţiunea aceasta de drum".

Nu fac faţă noroiului nici automobilele, aşa că şoferii sunt nevoiţi să circule pe alte străzi.

Viceprimarul oraşului Durleşti Ion Arsenii susţine că lucrările de instalarea a ţevilor de canalizare vor mai dura, deoarece au apărut unele probleme.

"Este o problemă o porţiune de canalizare merge prin curtea unei persoane. Când s-a proiectat ne-a permis, acum categoric îi împotrivă. Ea trebuie readusă la forma iniţială cum a fost să refacă în pietriş, atât. Dar când o să fie resurse financiare o să le asfaltăm", a afirmat viceprimarul oraşului Durleşti, Ion Aresenii.

Potrivit lui Ion Arsenii, de la începutul anului, în oraşul Durleşti s-au cheltuit peste 10 milioane de lei pentru reparaţia şi întreţinerea străzilor.

loading...

Lasă un comentariu