Durere fără margini la Orhei! Femeia care a murit în accidentul din România a lăsat acasă doi copii singuri

Embed:

Cei doi moldoveni care au murit ieri într-un grav accident produs în judeţul Harghita, România, vor fi aduşi astăzi acasă. La Orhei, în satul Jora de Mijloc, de unde este originară una dintre victime, o femeie în vârstă de 33 de ani, a rămas îndurerată o întreagă familie.

A lăsat în urma sa doi copii minori, un băiat de nouă şi unul de 13 ani.

CITEŞTE ŞI: Cine sunt persoanele care şi-au pierdut viaţa în accidentul din România. Reacţia companiei de transport

CITEŞTE ŞI: IMAGINI DRAMATICE de la accidentul din Harghita în care 2 moldoveni şi-au pierdut viaţa, iar alţi 7 au fost răniţi

Veronica Gore lucra de doi ani în Cehia împreună cu soţul său la o fabrică de televizoare. Aceştia au fost nevoiţi să îşi lase copiii în grija socrilor pentru că aveau nevoie de bani pentru a-şi reconstrui casa.

De sărbători, soţul Veronicăi a rămas în Cehia. Ea însă a decis să vină acasă pentru a fi alături de copii şi părinţi, dar nu a mai ajuns.

"Ea mă ajuta la toate, îmi spăla perdelele, covoarele, ne ajutam una pe alta. Toată speranţa era în ea, eu îi ţineam băieţii şi ea mă ajuta cu toate. O aşteptam ca pe nu ştiu ce să vină, i-am făcut mâncare", a spus soacra victimei, Vera Gore.

Socrii Veronicăi spun că au văzut la televizor tragicul accident, dar niciodată nu s-au gândit că acolo putea fi chiar nora lor.

"Se întâmplă cazuri de acestea multe şi nu m-am gândit la aşa ceva. Şi au început să ne sune, să ne spună că iaca, cu mare regret, cine vă este ea, fiică sau noră, dar a decedat în accident. Era cuminte, ne împăcam, fără dânsa noi nu putem face nimic", a spus socrul victimei Isache Gore. 

Andrei Gore, fiul cel mai mare al victimei, spune că au aprins din timp focul în sobă, pentru ca atunci când mama va ajunge acasă, să fie cald.

"Am făcut curat, am făcut tot ordine în casă. Era cald în casă", a spus fiul cel mai mare al victimei, Andrei Gore. 

Când s-a pornit din Cehia spre Moldova, Veronica a vorbit cu mai mulţi vecini la telefon şi le-a spus că vine acasă. Ultima dată, aceasta a răspuns când se afla în România.

În urma accidentului produs duminică în judeţul Harghita, România, şi-a mai pierdut viaţa un bărbat de 34 de ani din oraşul Durleşti. Victimele se aflau într-un microbuz care venea din Praga spre Orhei.

Din cauza ninsorii şi a poleiului, vehiculul a derapat de pe traseu, s-a lovit într-un stâlp şi s-a răsturnat. Autorităţile de la Chişinău au creat o celulă de criză pentru elucidarea cazului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu