După șase luni de suspendare, Michael Phelps a făcut un anunț important

Embed:

Michael Phelps şi-a anunţat dorinţa de a participa la Jocurile Olimpice de la Rio. Americanul a revenit după o suspendare de şase luni şi a declarat că este decis să concureze la Olimpiada din 2016.

Michael Phelps s-a retras după Olimpiada de la Londra, unde a câștigat patru medalii de aur și două de argint, dar la începutul anului 2014 a reluat pregătirile alături de antrenorul său, Bob Bowman.

Toamna trecută el a fost suspendat şase luni pentru că a condus în stare de ebrietate. După ce şi-a ispăşit pedeapsa, Phelps se gândeşte la Olimpiada de la Rio.

"Doresc să-mi regăsesc coechipierii din echipa Statelor Unite în această vară şi să mă pregătesc de Olimpiada de la Rio. Cred că participarea la Jocurile Olimpice alături de echipa naţională a Statelor Unite este ceea ce îmi doresc şi ceva care îmi place", a spus înotătorul Michael Phelps.  

Americanul participă în aceste zile în cinci probe la Grand Prix-ul de la Mesa, prima sa competiție după 8 luni.

În timpul suspendării, Phelps s-a tratat într-o clinică specializată împotriva dependenței de alcool, iar apoi a participat la reuniunile Alcoolicilor Anonimi.

În perioada cât a mai fost suspendat, Michael Phelps a anunţat pe reţelele de socializare că s-a logodit cu Nicole Johnson, fostă câştigătoare a concursului Miss California. Înotătorul de 29 de ani şi Nicole sunt împreună din 2007.

Michael Phelps este cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice, cu 22 de medalii, dintre care 18 de aur.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu