După protest SE NUMĂRĂ BANII! Vezi momentul în care protestatarii își iau TAXA PENTRU MANIFESTAȚII (VIDEO)

Embed:

Circa 120 de protestatari s-au deplasat azi de la Academia de Știință până la sediul Partidului Democrat de pe strada Tighina 32, scrie telegraph.md.

Manifestanții au blocat o porțiune de pe bulevardul Ștefan cel Mare.

Protestul organizat de Partidul Nostru ar fi răspunsul lui Usatâi și a FSB-ului rusesc la expulzarea celor 5 diplomați ruși, despre care se presupune că sunt colaboratori ai serviciilor secrete ruse.

După cum comunică, sub protecția anonimatului, chiar membri ai formațiunii lui Usatîi, nemulțumiți de cerințele tot mai extravagante și neargumentate politic ale liderului lor, solicitarea de organizare a protestelor a venit direct de la coordonatorii acestuia din FSB, deranjați de faptul că agenții de la Chișinău ai acestei structuri au fost demascați și expulzați din Republica Moldova.

FSB-ul, care gestionează de fapt toate acțiunile lui Usatîi, intenționează să împiedice și modificarea sistemului electoral în Republica Moldova, pentru că în acest caz partidul lui Usatîi, care are un rating tot mai jos, nu are nicio șansă să ajungă în Parlament, cu atât mai mult la guvernare 

Responsabil de organizarea protestului legat de expulzarea spionilor ruși a fost desemnat Dumitru Ciubașenco, cel care de asemenea nu este străin de activitatea FSB-ului în Republica Moldova și datorită căruia fiica sa a ajuns să studieze la prestigioasa universitate rusă MGIMO.

După manifestație, protestatarii s-au îndreptat spre Hotelul Național, unde au primit recompense bănești.

Citește și: Penalul Usatîi și FSB organizează proteste la Chișinău, deranjați de faptul că agenții de la Chișinău au fost DEMASCAȚI

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu