După orice gust şi buzunar. Primele mărţişoare din acest an, deja în vânzare

Embed:

Primăvara ne face din ochi, iar în Capitală au apărut deja primele mărțișoare. Ca de obicei, comercianții au scos în vânzare o gamă variată de accesorii de prins în piept în ziua de 1 martie, iar oamenii care preferă să facă totul din timp nu s-au lăsat așteptați au și făcut cozi la tarabe.

În centrul Capitalei pot fi găsite mărţişoare pe toate gusturile șii buzunarele, inclusiv în formă de păpuși sau agrafe și chiar magneți pentru frigider. Unii s-au grăbit să le cumpere cu zecile.

"Pentru copii, pentru școală, ce am mai luat noi. Simple și pentru copii. - Tradiția încă e vie? - Da desigur, mereu a fost și va fi", a spus o persoană.

Filoteia Vicol vinde mărţişoare de nouă ani. Femeia spune că, în ultima perioadă, ele nu mai sunt atât de solicitate:

"Scade, scade, cel mai bun a fost în 12 și 13. Cel mai mult, așa mulți luau. Da aici parcă merge nu prea. Vin, se uită, se duc. Poate că mulţi sunt peste hotare și au lăsat Moldova".

Pentru a atrage cumpărătorii, meșterii populari încearcă să fie cât mai ingenioși. Așa că în vânzare poți găsi mărțișoare în formă de mănuşi de box sau cu chipul îndrăgitului personaj din desenele animate Spanch Bob.

Cele mai ieftine mărțișoare costă un leu, iar cele mai sofisticate pot ajunge și până la 150 de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu