După o vizită-surpriză la miez de noapte a unui prieten, o femeie din Durleşti a chemat poliţia (VIDEO)

I s-a furat telefonul mobil chiar din propria curte. Vorbim despre o femeie, în vârstă de 39 de ani, care a fost jefuită de prietenul soţului ei. Incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 02:00, în orăşelul Durleşti.

Puţin trecut peste miezul nopţii, suspectul le-ar fi făcut o vizită. Fiind în stare de ebrietate avansată, acesta i-ar fi sustras victimei bunul, după care a dispărut într-o direcţie necunoscută, scriu jurnaliştii de la Unitatea de Gardă de la Canal3.md.

Speriată, femeia a apelat după ajutor la serviciul unic 112.

Imediat, la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Batalionului de Patrulare şi Reacţionare Operativă pentru a investiga cazul. Astfel, în urma măsurilor întreprinse, individul a fost reţinut la scurt timp de oamenii legii.

La locul incidentului a fost solicitat Grupul Operativ al Inspectoratului de Poliţie Buiucani. Bănuitul a fost escortat la inspectorat pentru audieri, în cadrul cărora şi-a recunoscut vina.

Din spusele victimei, valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 4.000 de lei.

Actualmente, tânărul, în vârstă de 21 de ani, este cercetat în libertate. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă să fie privat de dreptul la libertate pe un termen de până la 7 ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu