După o pauză de şapte ani, Fernando Torres revine la clubul în care şi-a început cariera

Embed:

Fernando Torres revine la Atletico Madrid după o pauză de şapte ani! Atacantul spaniol, care a fost achiziţionat definitiv de AC Milan de la Chelsea, va fi împrumutat la clubul în care şi-a început cariera.

Atacantul spaniol Fernando Torres va reveni la Atletico Madrid. Clubul spaniol a anunţat pe site-ul oficial că a ajuns la un acord cu AC Milan privind împrumutul atacantului spaniol până la sfârşitul sezonului viitor. În zilele următoare, Torres urmează să efectueze vizita medicală, iar împrumutul va fi realizat oficial pe cinci ianuarie, când începe perioada de mercato în Italia.

Torres are 30 de ani şi şi-a făcut junioratul la Atletico Madrid, echipă pentru care a evoluat apoi între anii 2001 şi 2007. El a debutat la echipa mare la doar 17 ani şi a jucat 244 de meciuri, marcând 91 de goluri.

Torres a fost achiziţionat de Liverpool pentru 20 de milioane de lire sterline, iar în 2011 a ajuns la Chelsea pentru suma de 50 de milioane de lire sterline. Vara trecută, Torres a fost împrumutat la AC Milan, iar în ultimele luni a marcat un singur gol în zece meciuri jucate.

Pe data de 27 decembrie, Torres a fost achiziţionat definitiv de AC Milan.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu