După moartea soțului, cântăreața Celine Dion a primit o altă VESTE CRUNTĂ

După ce soțul ei, Rene Angelil a încetat din viață la vârsta de 73 de ani, după o lungă luptă cu cancerul, celebrea cântăreață Celine Dion e lovită de o altă veste cruntă: fratele ei este pe moarte, scrie Libertatea.ro.

Aflată în doliu după moartea soțului ei, Celine Dion suferă acum și pentru fratele ei, Daniel care este bolnav de cancer, ca și Rene.

Daniel are 59 de ani, este internat într-un spital din Montreal, iar familia a fost anunțată că sfârșitul ar putea veni pentru el în termen de zile sau chiar ore.

"Este foarte dureros. E o chestiune de zile sau de ore. E în acelaşi stadiu ca René, care a avut cancer la gât, limbă şi creier. Familia noastră e deja învăţată. Suntem alături de Daniel zi și noapte. Are 59 de ani, prea tânăr ca să moară", a declarat Claudette, sora lui Celine.

Celine Dion are 47 de ani și este cea mai mică dintre cei 14 frați.

Rene, soțul artistei, a murit joi, la vârsta de 73 de ani, cu două zile înainte de a împlini 74 și la o lună după ce cuplul a sărbătorit 21 de ani de căsnicie.

Celine Dion şi Rene Angelil, care a fost şi managerul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994 şi au împreună trei copii: Rene-Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii în vârstă de 5 ani Eddy şi Nelson. Rene Angelil a mai avut trei copii dintr-o relaţie anterioară, respectiv pe Anne-Marie, Patrick şi Jean-Pierre.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu