După masa copioasă de Revelion, moldovenii îşi recapătă forma fizică în sălile de fitness VIDEO

Embed:

După masa copioasă de Revelion, cea mai indicată modalitate de a recăpăta forma fizică este de a face sport. Pentru a arde caloriile, câteva exerciţii simple, chiar acasă, sunt suficiente. De altfel, unii sunt gata să meargă la sala de sport chiar în prima zi a noului an.

După sărbători, instructorii de sport recomandă efectuarea unor exerciţii acasă, fără echipamente sportive. Primul set de exerciţii va permite tonifierea muşchilor picioarelor. Sunt şi exerciţii care vor permite eliminarea grăsimii din zona abdominală.

"Exerciţiile se fac de 15 ori, în două-trei reprize. Deoarece sărbătorile sunt însoţite de mese copioase, se recomandă de a face sport după două ore de la luarea mesei, a explicat Ghenadie Ploşniţa, instructor de fitness.

Unele persoane vin la sala de forţă chiar a doua zi după Revelion. Iată ce spun acestea:

"Eu vin la sală nu numai  în zilele de sărbători, dar permanent când am puţin timp liber. Fac acest lucru din plăcere, de mai mulţi ani, fiindcă este important ca acest om să fie sănătos."

"Voi veni în sala de forţă şi pe 2 ianuarie, apoi plec în vacanţă şi voi face sport în aer liber. Important este să ai un comportament alimentar corect în timpul sărbătorilor, şi atunci nu este dificil să-ţi menţii silueta."

"Cel mai bine e să ne gândim ce mâncăm la sărbători. Cei care îşi doresc o siluetă frumoasă trebuie să se gândească ce mănâncă."

Majoritatea sălilor de fitness se vor deschide pe două ianuarie. Costul unui abonament lunar este de la 400 la 2.000 de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu