După mai multe zebre improvizate de Publika TV, autorităţile au luat atitudine şi au desenat treceri de pietoni adevărate

Embed:

Telespectatorii noştri sunt foarte receptivi şi salută campania lansată de Publika TV "Fii atent la drum, eşti asteptat acasă". Astfel, un grup de locatari de pe strada Albişoara ne-au invitat în cartierul lor, pentru a face ordine în trafic. Astăzi, echipa Publika TV a reuşit să deseneze încă două treceri pietonale în sectoarele Centru şi Buiucani.

De această dată, echipa Publika TV a răspuns apelului unui grup de locatari de pe strada Albişoara numărul 70, care ne-au anunţat despre lipsa trecerii pietonale în zona în care locuiesc.

"E foarte necesară deoarece e trafic mare de maşini şi persoanele nu reuşesc să treacă strada dintr-o parte în cealaltă nefiind o trecere de pietoni", a spus un locatar.

O altă trecere pentru pietoni a fost desenată pe strada Nicolae Costin din sectorul Buiucani al Capitalei.

"Este destul de necesară deoarece aici este o şcoală şi pentru copii siguranţa pe drum este în primul rând", a menţionat o femeie.

"Viaţa fiecăruia din noi e mult prea importantă şi o clipă de neatenţie la un moment dat poate duce la ceva tragic. Încercăm să sensibilizăm pe toată lumea, să oferim un exemplu, iar acest exemplu sperăm să fie urmat şi de ceilalţi", a spus prezentatoarea Publika TV Lili Lozan.

Astfel, după mai multe intervenţii din partea echipei Publika TV, şi autorităţile au luat atitudine imediat. Aşa că, în locul zebrei improvizate de către prezentatorii Publika TV, a apărut o trecere de pietoni adevărată.

Campanie susţinută de:


 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu