După Irina Vlah, şi Ion Chicu l-a lăsat pe Dodon cu mâna întinsă. Momentul jenant pentru şeful statului (VIDEO)

Embed:

Preşedintele Igor Dodon a participat, marţi, 11 februarie, la şedinţa lărgită a colegiului Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene. 

După ce a punctat priorităţile activităţii pentru MAEIE în 2020, Igor Dodon a spus că are treabă şi s-a ridicat să plece. 

După ce l-a bătut prieteneşte pe mână pe ministrul Aureliu Ciocio, Igor Dodon i-a întins mâna premierului Ion Chicu, semn că îşi ia rămas bun. 

Ion Chicu însă se pare că nu a observat, sau nu a dorit să observe gestul şefului statului şi l-a lăsat pe Igor Dodon cu mâna întinsă preţ de câteva secunde.

Nu este pentru prima dată când şeful statului este igrnorat. În anul 2018, mai exact pe 18 octombrie, în cadrul vizitei preşedintelui turc Recep Erdogan la Comrat, başcanul autonomiei, Irina Vlah, a trecut pe lângă Igor Dodon, fără să-i dea mâna.

Un alt moment jenant pentru şeful statului a avut loc şi în martie anul trecut, timpul consultărilor cu fracţiunile parlamentare pentru crearea unei majorităţi. Liderii blocului ACUM, Maia Sandu şi Andrei Năstase, au refuzat să dea mâna cu preşedintele.

loading...

Lasă un comentariu