După doar trei zile de concurs, toţi cei 9 boxeri moldoveni au fost eliminaţi din Campionatul European de box

Embed:

Dezastru pentru Moldova la Campionatul European de box de la Moscova. Toţi cei 9 boxeri moldoveni prezenţi la competiţie au fost eliminaţi în runda inaugurală, după doar trei zile de concurs. Acestea au fost cele mai slabe rezultate ale boxerilor moldoveni din istoria de 20 de ani de participare la europene şi asta în condiţiile în care statul a plătit 117 mii de lei doar pentru deplasarea sportivilor la turneu.

Toţi boxerii moldoveni au fost eliminaţi în runda inaugurală a campionatului european de box de la Moscova. Ultimii au fost scoşi din concurs Petru Apostol şi Veaceslav Gojan. Pentru deplasarea sportivilor la Moscova statul a cheltuit 117 mii de lei.

Rezultatele boxerilor moldoveni din acest an au fost cele mai slabe din istoria de 20 de ani de participare la europene. Cele mai bune rezultate la campiontele europene boxerii moldoveni le-au înregistrat în ediţia din 2002, când au obţinut 3 medalii. Gojan a luat atunci argintul, iar Samoilenco şi Goivan au obţinut medaliile de bronz.

Lasă un comentariu