După concertul din Europa, Ozzy Osbourne anulează ALTE câteva concerte. Se simte rău în continuare

Cântăreţul de rock Ozzy Osbourne şi-a anulat concertele din trei ţări, Australia, Noua Zeelandă şi Japonia, după ce medicii i-au recomandat o perioadă mai lungă de recuperare după o pneumonie, potrivit bbc.com.

În luna ianuarie, fostul membru al trupei Black Sabbath şi-a anulat concertele programate în Europa în cadrul turneului No More Tours, după ce a fost diagnosticat cu gripă şi bronşită.

Soţia muzicianului, Sharon Osbourne, a scris, luni, într-un mesaj publicat pe platforma de micro-blogging Twitter că Ozzy a trecut printr-o perioadă foarte proastă, iar medicii i-au recomandat şase săptămâni de recuperare.

Într-un comunicat emis pe 29 ianuarie, Ozzy şi-a cerut scuze faţă de fani şi a anunţat că turneul său european a fost reprogramat pentru a începe în luna septembrie. Turneul urma să fie susţinut alături de trupa britanică Judas Priest.

Muzicianul în vârstă de 70 de ani mai are programat un turneu nord-american, împreună cu trupa Megadeth, în luna mai.

În februarie anul trecut, cântăreţul de rock Ozzy Osbourne şi-a anunţat turneul de adio, care urma să dureze doi ani, explicând că acest lucru nu înseamnă că renunţă total la cariera de muzician.

După ce a plecat din trupa Black Sabbath - pe care a înfiinţat-o, în 1968, alături de chitaristul Tony Iommi, basistul Geezer Butler şi toboşarul Bill Ward -, Ozzy Osbourne şi-a construit o carieră de succes în calitate de artist solo. 

În total, Osbourne a lansat 11 albume de studio solo. De-a lungul carierei, a primit, printre altele, o stea pe Hollywood Walk of Fame, un Global Icon Award la gala MTV Europe Music şi un Ivor Novello Award pentru munca sa de compozitor.

În anii 2000, Osbourne a devenit şi star de reality show, apărând împreună cu familia sa în emisiunea "The Osbournes". De asemenea, alături de Jack Osbourne, fiul său, a apărut în emisiunea TV "Ozzy & Jack's World Detour".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu