După bătaia de sâmbătă, războiul acuzaţiilor reciproce între Veris şi Milsami continuă

Embed:

Jucătorul echipei Milsami Ovye Monday respinge acuzaţiile reprezentaţilor formaţiei Veris. Nigerianul spune că nu a provocat violenţele şi de fapt el ar fi victima bătăii generale, care s-a întâmplat în timpul meciului amical.

Ovye Monday a reacţionat la acuzaţiile aduse de antrenorul formaţiei Veris Chişinău, Lilian Popescu. Fundaşul nigerian al echipei Milsami Orhei spune că a fost lovit de mai mulţi adversari, dar în acelaşi timp recunoaşte că i-a lovit şi el pe Sergiu Mocanu şi Nicolae Josan pentru a se apăra:

"Pe mine m-au împins adversarii, iar eu, la fel, am replicat. După asta ei au început să mă bată şi eu din nou am ripostat. Am încercat să mă apăr. Nu pot să stau şi să nu fac nimic, când cineva mă bate."

Bătaia s-a produs la finalul meciului amical dintre Milsami şi Veris. Cel mai mult a avut de suferit mijlocaşul formaţiei din Orhei, Eugen Slivca. El are comoţie cerebrală, nasul rupt şi o fisură la craniu, iar în zilele următoare va fi operat. Imaginile de la acest meci, care implică şi bătaia nu au fost făcute publice.

În urma acestor incidente, conducerea clubului Veris a decis să nu mai joace meciurile de pe teren propriu la Orhei. Echipa din capitală va juca partidele de acasă la Ghidighici.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu