După Anenii Noi, caravana electorală a Partidului Democrat a ajuns, astăzi, în raionul Briceni

După Anenii Noi, caravana electorală a Partidului Democrat a ajuns, astăzi, în raionul Briceni. Într-o singură zi, activiștii PDM au vizitat practic toate localitățile raionului. Deputatul Violeta Ivanov, de exemplu, a fost la Berlinți și Medveja, unde le-a vorbit oamenilor despre realizările și planurile guvernării.

"În primul rând, vom continua proiectele inițiate, deoarece suntem unicul partid, Partidul Democrat din RM care avem o programă concretă și foarte clară. Avem o programă estimată pe indicatori concreți, absolut pe toate domeniile economiei naționale", a spus vicepreşedintele PDM, Violeta Ivanov.

Eforturile democraților sunt vizibile în satul Berlinți, spune primarul localității. Aici a fost renovată casa de cultură, au fost reabilitate drumurile și amenajat un teren sportiv.

"Proiecte avem foarte multe. Acum ni s-au acordat alte trei milioane de lei pentru reconstrucția grădiniței de copii. Este o mare fericire pentru localitatea noastră. Proiectul este în lucru și desigur, în privința canalizării, apa, canalizarea, este un proiect mare pentru satul nostru", a spus primarul comunei Berlinţi, Briceni, Viorica Oleinic.

Ulterior, caravana democraţilor a ajuns la Medveja. Localnicii afirmă că schimbările din ultimii ani sunt vizibile chiar și la 300 de kilometri de Chișinău.

"La moment da, fiindcă foarte multe schimbările care au fost refăcute, reformările adică drumurile. Le-am simțit aici pe loc în sat. La moment suntem cu proiectul la bucătărie. Domnul Gnatiuc care ne-a ajutat să refacem blocul alimentar canalizare și apeductul. Adică noi suntem mulțumiți de cei care ne fac, ne ajută și mergem înainte", a spus directoarea gimnaziului din Medveja, Briceni, Daniela Bodiu.

Locuitorii vor ca democrații să-și continue proiectele sociale și de infrastructură.

"Desigur că nu numai eu, dar și tot colectivul pedagogic, îi foarte mulțumit de implementarea multor legi din partea partidului de guvernare."

"Multe se fac pentru sate. Multe lucruri bune s-au făcut, noi asta am simțit."

"Sperăm ca tinerii se vor întoarce înapoi, să avem mai muți copii și părinții o să aibă locuri de muncă. Cu victoria Partidului Democrat aceste probleme vor fi soluţionate."

În următoarele săptămâni, caravana electorală a PDM va ajunge în toate raioanele țării pentru a discuta cu cetățenii despre reformele în derulare şi impactul acestora.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu