După 10 ani, Beyonce apare pe prima poziție în topul Billboard Hot 100

Embed:

Beyonce a revenit pe prima poziție în topul Billboard Hot 100. Interpreta a cucerit clasamentul cu piesa "Perfect" pe care o cântă în duet cu Ed Sheeran. Este pentru prima dată în ultimii zece ani când artista se plasează în vârful acestui clasament.

Piesa "Perfect" a fost descărcată de 181 de mii de ori într-o singură săptămână.
Locul doi în topul Billboard a fost ocupat de rapperul american Austin Richard Post, cunoscut după numele de scenă, Post Malone. El a fost inclus în clasament cu piesa "Rockstar".

Top trei a fost completat de interpreta Camila Cabello cu piesa "Havana". În primele cinci zile de la lansare, clipul a strâns aproape 60 de milioane de vizualizări. Artista de origine cubaneză are doar 20 de ani, dar a avut deja alte două piese în topul Billboard.

Urmează piesa "Gucci Gang" interpretată de rapperul american Lil Pump. Cântăreţul de doar 17 ani şi-a început cariera muzicală în 2016.

Clasamentul a fost completat de trupa rock Imagine Dragons cu piesa "Thunder". Formaţia şi-a început activitatea în 2008 şi are patru membri. Este vorba despre un solist, basist, chitarist şi baterist.

În clasamentul Billboard au mai intrat piese precum "Too Good at Goodbyes" interpretată de Sam Smith, dar şi "No limit" a lui G Eazy.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu