Dumitru Țîra se vrea primar. Promisiunile electorale ale candidatului la funcţia de edil al Capitalei

Embed:

Cu sloganul "Zâmbește, e gratis. Votează, e important", candidatul Partidului Popular European din Moldova, Dumitru Țîra, s-a lansat astăzi în campanie electorală, pentru funcția de primar al municipiului Chișinău. Acesta spune că dorește să vadă în viitor un oraș curat, unde problemele oamenilor vor fi principala prioritate. Țîra a ales să se lanseze în campanie în scuarul Teatrului de Operă și Balet Maria Bieșu.

"Vrem un oraș curat, cu parcuri, școli, grădinițe, drumuri și trotuare bune. Orașul în care serviciile funcționează, iar oamenii zâmbesc, pentru că nu trebuie să facă compromisuri pe demnitatea umană. Zâmbetul trebuie să devină starea firească a orașului Chișinău. Trebuie să fie simbolul Chișinăului", a afirmat candidatul PPEM, Dumitru Țîra.

Drumuri calitative, parcuri îngrijite și locuri de agrement, sunt doar câteva dintre promisiunile electorale ale candidatului pentru fotoliul de edil al Capitalei, Dumitru Țîra.

"Nu o să vă mint, povestindu-vă cum o să construiesc eu drumuri și apeducte. Eu știu că drumurile trebuie să fie calitative, drumurile trebuie să fie cu trotuare, cu piste pentru bicicliști, cu marcaj reflectorizant și iluminat în zone de risc pentru pietoni. Și mai știu că cel care construiește, trebuie să garanteze pe banii lui lucrarea pe care o face. Cel mai important, eu știu ce să fac ca să nu mai fure", a menţionat candidatul PPEM, Dumitru Țîra.

Dumitru Țîra este conducătorul grupului de presă Realitatea, iar din 2009 până în 2019, a lansat două televiziuni, 14 portaluri media și două radiouri.   

Până în prezent, în cursă pentru fotoliul de primar al Capitalei s-au înscris 21 de candidați, dintre care 19 au fost înregistraţi oficial. Alegerile locale vor avea loc în 20 octombrie.

Lasă un comentariu