Dumitru Ţîra, candidatul PPEM la primăria Capitalei

Dumitru Ţîra este candidatul PPEM la funcţia de primar al Capitalei. Acesta a depus actele, astăzi, la Consiliul Electoral de Circumscripţie din Chişinău. Ţîra a venit alături de Eugen Sturza, preşedintele PPEM.

"Vreau să-i mulțumesc întregii echipe PPEM, că au avut încredere să accepte proiectul și ideea pe care o am, proiectul pentru întreg municipiul Chișinău. Nu doar pentru oraș, dar și pentru localitățile din cadrul municipiului.

Am trei mesaje foarte scurte. Vreau să urez succes candidaților, celor care au intrat în competiție și sper mult că au sentimente sincere față de acest exercițiu.

Vreau să îndemn orășenii și toți locuitorii municipiului să zâmbească mai mult, inclusiv asta este o mare problemă a orașului. Și un îndemn către cetățeni, să voteze, să iasă la vot, pentru că este extrem de important să voteze. O să avem o campanie foarte interesantă. Sunt convins că frații jurnaliști vor scrie , chiar și cu plăcere, nu doar din interes public sau din interes cognitiv pentru ceea ce o să facem în cadrul campaniei. În rest, vă cuprind pe toți și vă urez o zi bună", a spus Dumitru Țîra.

PUBLIKA.MD amintește că anterior Dumitru Țîra a ocupat funcția de direcor al posturilor de televiziune Publika TV. Totodată Dumitru Țîra este directorul Grupului de presă „Realitatea”.

Lasă un comentariu