DUMINICĂ NEAGRĂ pe şosele. Mai multe persoane şi-au pierdut viaţa în accidente cumplite (FOTO)

Embed:

Ultima duminică din acestă vară le-a fost şi ultima zi din viaţă. Din cauza vitezei excesive, dar şi a neatenţiei, mai multe persoane au avut de suferit, iar patru bărbaţi şi-au pierdut viaţa.

În primul caz, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a lovit în plin un pieton în satul Grigorăuca din raionul Sângerei. În urma impactului, pietonul, cetăţean rus în vârstă de 68 de ani, a decedat la spital.

Un alt caz cu final tragic a avut loc în satul Sofia din raionul Hânceşti. Un bărbat de 40 de ani a decedat pe loc, după ce nu s-a isprăvit cu ghidajul motocicletei pe care o conducea.

Tot ieri, aproape de mijlocul nopţii, un şofer de 22 de ani a pierdut controlul volanului, a derapat de pe traseu şi a lovit un copac. Accidentul a avut loc în satul Ermoclia din raionul Ştefan Vodă. În urma impactului, tânărul a decedat pe loc.

PUBLIKA.MD aminteşte că, totodată, un tânăr de 20 de ani a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs, noaptea trecută, în apropiere de comuna Stăuceni din municipiul Chişinău. Maşina în care se aflau victimele a derapat de pe traseu şi s-a răsturnat în şanţ. Printre răniţi sunt şoferul şi două fiice ale bărbatului, de şase şi zece ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu