DUELURI PE MUCHIE DE CUŢIT. Lakers au pierdut meciul cu Kings în ultima secundă

Dispute aprige în liga profesionistă nord-americană de baschet. Los Angeles Lakers şi Golden State Warriors şi-au pierdut meciurile la ultima fază.

Lakers, fără LeBron James, care este accidentat, au jucat pe terenul echipei Sacramento Kings şi au condus ostilitățile în mare parte a meciului. La începutul celui de-al patrulea sfert, formaţia din Los Angeles avea 15 puncte avans pe tabela de marcaj. Kings au revenit incredibil şi s-au apropiat la doar 2 puncte, iar cu 4 secunde rămase până la final, au dat lovitura. Sârbul Bogdan Bogdanovic a reuşit o aruncare de 3 puncte şi echipa gazdă a câştigat meciul cu 117-116.

Lakers se află pe locul 5, în clasamentul Conferinţei de Vest a NBA, iar Kings sunt pe locul 9.

Un alt meci superb a fost cel dintre Golden State Warriors şi Portland Trail Blazers. Echipele au încheiat cu scor egal timpul regulamentar, iar în overtime, oaspeţii au smuls victoria. Damian Lillard a reuşit o aruncare de 3 puncte în ultimele secunde şi Blazers s-au impus cu 110-109.

A fost a 3-a înfrângere a "războinicilor" în ultimele 5 etape. Ei au rămas pe locul secund în clasament, în timp ce Trail Blazers au urcat pe locul 6.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu