Duelul moldo-francez a început la bucătărie! Doi bucătarii-şefi s-au întrecut la rețete culinare inedite și cunoștințe despre fotbal

Cu fiecare zi suntem tot mai aproape de Marea Sărbătoare a sportului rege la Chişinău, atunci când în ţara noastră, în premieră va veni o campioana mondială en-titre, care în acest an este Franţa, pentru a se duela cu selecţionata Moldovei, în preliminariile EURO 2020.

Bătălia dintre naţionalele celor două ţări se va da pe Stadionul Zimbru şi la PRIME TV, în seara zilei de 22 martie. Dar până atunci, postul de televiziune a organizat un altfel de duel moldo-francez.

Echipa Primelor Ştiri a provocat un meci la bucătărie, între un bucătar-şef din Franţa şi un bucătar-şef din Moldova. Vorbim despre Alain Leloup şi Marian Danu, care, printre cratiţe şi tigăi, s-au întrecut nu doar la preparat bucate, dar şi la cunoştinţe despre fotbal.  Cei doi chefi iscusiţi au avut misiunea de a prepara câte o gustare pentru Les Bleus şi Tricolori, scrie prime.md.

În continuare, vedeţi cine a câştiat duelul culinar, arbitrat de către ştirista de la Prime Dana Oleinic şi jurnalistul sportiv Vitalie Maistru.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu