Duelul Cebanu-Rebeja. Date interesante din biografia candidaţilor la funcţia de preşedinte al FMF

Embed:

Scrutinul de astăzi va fi al cincilea pentru actualul preşedinte FMF, Pavel Cebanu, în timp ce Radu Rebeja candidează pentru acest post prima dată. Atât Cebanu, cât şi Rebeja şi-au început cariera pe terenul de fotbal, iar în ultimii patru ani, cei doi au muncit cot la cot la Federaţie.

Pavel Cebanu conduce fotbalul moldovenesc din februarie 1997. El este al patrulea preşedinte al forului şi unul dintre puţinii conducători din sportul moldovenesc care a reuşit să se menţină într-o asemenea funcţie mai bine de 15 ani. Cebanu este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni fotbalişti din Moldova. În 2003, el a fost inclus în lista de aur a fotbalului european, fiindu-i recunoscute meritele din perioada în care a jucat la Nistru Chişinău între anii 1972-1986.

Radu Rebeja şi-a pus ghetele în cui acum patru ani. Fotbalistul Rebeja a purtat banderola de căpitan al Naţionalei, a fost un jucător de bază al formaţiei FC Moscova din Rusia, iar în 2006 a primit titlul de "Fotbalistul Anului" în Moldova. În 2008, el a ajuns la Federaţia de Fotbal în funcţia de vicepreşdinte şi s-a ocupat de activitatea echipelor naţionale de toate vârstele.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu