DUELUL BRAŢELOR DE FIER. Travis Bagent s-a impus în confruntarea cu John Brzenk

Embed:

Show incendiar la Chişinău. Sala Polivalentă a găzduit a doua ediţie a turneului internaţional de armwrestling, "Moldova Open Cup". Aproximativ 300 de sportivi din 18 ţări şi-au măsurat puterile în 5 categorii de greutate, iar finalele s-au transformat într-un adevărat spectacol.

"Au fost toţi au fost campioni în categoria mea: campioni mondiali şi campioni europeni. A fost foarte greu, dar am mers bine. M-am pregătit la maximum", a spus sportivul Daniel Procopciuc.

Momentul culminant al serii a fost duelul legendelor de armwrestling. Într-o confruntare strânsă, americanul Travis Bagent s-a impus în faţa conaţionalului său, John Brzenk.

Câştigătorul a promis că va concura şi în cea de-a treia ediţie a turneului din capitală.

"Voi reveni în Moldova în 14 decembrie şi voi susţine încă o partidă. Voi câştiga şi acel duel", a spus sportivul din SUA, Travis Bagent.

"El este un adversar puternic, dar eu nu sunt în cea mai bună formă fizică. Recunosc că adversarul a meritat să câştige", a spus sportivul din SUA, John Bryenk.

"John este cel mai bun tehnician din istoria armwrestlingului. El ştie toate amănuntele. Vă spun sincer, Travis este foarte puternic. John are valoare, însă Travis are forţă", a spus invitatul special Ryan Bowen.

"A fost un turneu de succes, a fost un turneu foarte tare. Eu cred că data viitoare va fi ceva nemaipomenit", a spus preşedinte FNSAM, Marcel Darie.

Unii participanţi ai competiţiei au dezvăluit cheia succesului în acest gen de sport.

SNC KURDECHA (TRADUS DIN RUSĂ): "Trebuie să te naşti cu acest talent şi să ştii să-l aplici în practică. Important în armwrestling nu sunt muşchii, ci creierul", a spus sportivul din Polonia Alex Kurdecha.

Fondul de premiere a turneului a fost de 70 de mii de euro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu