Duel verbal dintre UNIONIŞTI şi SOCIALIŞTI. Ultimii vor elabora pentru un set de legi împotriva unionismului, dacă vor ajunge la Guvernare

Embed:

Confruntare între viziuni doctrinare concurente la alegerile parlamentare din 24 februarie. Cu drapele în mâini, candidaţii socialişti şi cei unionişti, precum şi simpatizanţii lor, şi-au dat întâlnire în acelaşi loc şi la aceeaşi oră în centrul Capitalei şi s-au duelat verbal. 

Asociația „UNIREA-ODIP”, împreună cu candidatul de pe circumscripția cu numărul 26 din Chişinău, Vlad Bilețchi, au organizat un flashmob în fața monumentului "Ștefan cel Mare și Sfânt" din Capitală, în timp ce reprezentanții PSRM au susţinut o conferință de presă, prin care au denigrat unionismul.

"Limba română, unica stăpână. Unu doi, unu doi socialiştii la gunoi", a declarat un unionist.

"Ne deranjează faptul că un partid parlamentar care vrea să guverneze Republica Moldova îşi propune să lupte cu o parte impunătoare a societăţii. Noi suntem ferm convinşi că ei servesc interesele Moscovei", a afirmat Vlad Bileţchi, canditat pe circumscripţia nr. 26, din partea Partidului Liberal din Moldova.

La rândul lor, socialiştii au spus că imediat ce vor ajunge la guvernare, una dintre inițiativele lor va fi elaborarea unui un set de legi pentru consolidarea statalității și apărarea suveranității Republicii Moldova împotriva unionismului.

"Am prezentat astăzi prima parte a platformei electorale a Partidului socialiştilor, care se numeşte statalitatea. Ne pare rău pentru aceşti şapte, opt, zece tineri care au fost trimişi iarăşi de partid politic. Fiecare vine cu agenda lui", a afirmat Vlad Bătrâcea, candidat PSRM.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu