Duel la distanţă! Alvarez şi Golovkin au început promovarea luptei de la Las Vegas

O luptă de foc, indiferent de rezultatul final îi aşteaptă pe iubitorii boxului din toată lumea. Mexicanul Saul Alvarez şi kazahul Ghenadi Golovkin au început să-şi promoveze lupta care va avea loc la Las Vegas pe 15 septembrie.

Ei au organizat o conferinţă de presă în direct pe o reţea de socializare,chiar din sălile în care se antrenează fiecare.

"Pe 15 septembrie voi face tot posibilul pentru a câștiga. Acestui om îi place să vorbească şi să caute orice scuză posibilă, dar pe 15 septembrie veți vedea la ce se referă Canelo Alvarez și ce este capabil să facă", a spus Saul Alvarez, boxer. 

Lupta dintre cei doi trebuia să aibă loc pe 5 mai, însă a fost amânată din cauza că Alvarez a fost suspendat, fiind depistat pozitiv cu clenbuterol. Golovkin nu a ezitat să-i amintească adversarului despre acest lucru.

"Cred că avem păreri diferite despre ce înseamnă respect. Consider că echipa lui Canelo a pierdut din respect după ceea ce a făcut. A pierdut respectul şi din partea fanilor, dar nu asta este cel mai important. De exemplu, eu am respect pentru toţi campionii. Cred că până la urmă vom avea mentalitatea necesară şi într-un final ne vom strânge mâna bărbăteşte", a declarat Ghenadi Golovkin, boxer.

Saul Alvarez şi Ghenadi Golovkin s-au mai întâlnit o dată în septembrie 2017, iar la final arbitrii au consemnat egalitate.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu