DUEL de zile mari! Chelsea și Arsenal vor lupta pentru Supercupa Angliei

Embed:

Campioana din Premier League, Chelsea şi deţinătoarea Cupei, Arsenal, vor lupta pentru Supercupa Angliei. Antrenorii celor două formaţii, Jose Mourinho şi Arsene Wenger sunt rivali de ani buni în Anglia.

Neînvins de Wenger, în ultimele 14 meciuri directe, Mourinho vrea să câştige şi de această dată, mai ales că miza este primul trofeu al noului sezon.

"Nu e un amical cu Barcelona, Paris Saint-Germain, Arsenal sau Wolfsburg. E un meci mai important, însă contează mai puţin decât unul din Premier League", a declarat antrenorul Chelsea, Jose Mourinho.

"Turnarii" au câştigat Supercupa Angliei anul trecut, atunci când au învins Manchester City cu scorul de 3-0. Chelsea a câştigat ultima dată acest trofeu în 2009.

"În sezonul trecut, Chelsea ne-a învins cu 2-0. Într-un al doilea meci jucat pe teren propriu, scorul a fost de 0-0. Acum pentru noi este o mare oportunitate să-i batem şi să demonstrăm că suntem deja mai buni. Jucăm pe un teren neutru, iar noi am obţinut mai multe succese pe Wembley. Deci, va fi foarte interesant", a spus antrenorul Arsenal, Arsene Wenger.

Partida dintre Arsenal şi Chelsea se va disputa, duminică, de la ora 17.00 pe stadionul Wembley. Meciul va fi arbitrat de Anthony Taylor.

Noua ediţie a campionatului Angliei va începe pe opt august. În prima etapă, Chelsea va întâlni Swansea City, iar Arsenal se va duela cu West Ham United.

În prima partidă din Premier League, Manchester United va juca pe teren propriu cu Tottenham Hotspur.

 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu