Duel de FOC! Dacia şi Sheriff se vor întâlni în finala Cupei Moldovei

Embed:

Dacia şi Sheriff se vor întâlni în finala Cupei Moldovei. Lupii galbeni au învins la loviturile de departajare formaţia FC Tiraspol, în timp ce Sheriff a trecut cu 3-0 de Milsami Orhei.

La finalul timpului regulamentar, Dacia şi FC Tiraspol se aflau la egalitate, 1-1. "Lupii-galbeni" au fost cei care au deschis scorul, la finalul primei reprize, datorită reuşitei lui Viorel Frunză.

Tiraspolenii au egalat în minutul 57, prin sârbul Mihajlo Cakic, care a profitat de greşeala portarului Daciei, Artiom Gaiduchevici.

Au urmat două reprize de prelungiri, dar şi la sfârşitul acestora scorul a rămas neschimbat, iar soarta calificării s-a decis la loviturile de departajare.

Fiecare echipă a executat câte 8 penalty-uri, iar portarul Daciei, Artiom Gaiduchevici şi-a luat revanşa pentru greşeala comisă la primul gol şi a apărat lovitura decisivă executată de Evghenii Zariciniuk.

"Este un haos total. Cum poate să arbitreze acelaşi arbitru care a comis o greşeală în partida precedentă cu participarea echipei noastre. Noi nu mai avem arbitri?", a spus antrenorul FC Tiraspol, Lilian Popescu. 

"În Moldova există un anumit număr de persoane care arbitrează. Eu îi propun să se lase de ceea ce face şi să arbitreze el. Poate el ne va arăta cum se arbitrează corect", a declarat managerul Dacia, Adlan Șișhanov.

Proaspătul antrenor al Daciei, Igor Dobrovolski, a privit din tribune meciul din semifinale cu FC Tiraspol, deoarece nu şi-a prelungit permisul de şedere în Moldova şi nu are încă drept de muncă în ţara noastră.

Pe banca tehnică a "lupilor-galbeni"a stat managerul echipei, Adlan Şişhanov.

În finala Cupei Moldovei, Dacia va întâlni o alta echipa din stânga Nistrului, Sheriff. Tiraspolenii au învins cu 3-0 Milsami, datorită golurilor marcate de către Isa, Ricardinho şi Olimpio. Finala va avea loc pe 24 mai, pe stadionul Zimbru.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu