Duca, Ababii, Puşcaş, Popov, Nantoi - pe lista candidaţilor din partea AIE VEZI ŞI ALTE NUME

Se cunoaşte lista celor şase nume propuse de Partidul Democrat în calitate de potenţiali candidaţi la funcţia de şef al statului. Potrivit unor surse din cadrul AIE, ar fi vorba despre fostul ministru al Sănătăţii Ion Ababii, preşedintele Academiei de Ştiinte, Gheorghe Duca, analistul politic Arcadie Barbăroşie, judecătorul de la Curtea Constituţionala Victor Puşcaş, srie In Profunzime.md. Totodată, printre candidaţii propuşi de PLDM ar figura analistul politic Oazu Nantoi, informează Union.md.

În lista democraţilor, în afară de Ababii,  Duca, Barbăroşie şi Puşcaş se regăseşte şi numele fostului ministru de Externe Mihai Popov, precum şi cel al preşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie, Gheorghe Cucu.

Dintre cei şapte candidaţi propuşi de PLDM în cadrul Alianţei, unul ar fi analistul politic Oazu Nantoi. Potrivit sursei citate, Nantoi a fost rugat să se abţină, în aceste zile, de declarații în presă, pentru a nu aprinde spiritele în Alianţă.

Ieri, liderul PLDM, Vlad Filat, a declarat, la Fabrika, că după discuţii cu PD, s-a convenit asupra patru potenţiali candidaţi la funcţia de preşedinte, iar astăzi partidele din AIE s-ar putea înţelege asupra unui singur nume.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu